Programma 2020

We kunnen helaas nog geen duidelijkheid geven over een mogelijk programma op zondag 15 november 2020. Achter de schermen werken we hard aan een alternatief programma. Hierover binnenkort meer..


Programma intocht 2019

12.30 uur     Start van de intocht
Rond half één komen Sinterklaas en alle Pieten aan bij Huize Heelwijk, waar even later de intocht door het dorp ook zal starten. Alle kinderen zijn van harte welkom om samen met Sinterklaas en de Pieten naar ‘t Oude Raadhuis te lopen. Sinterklaas zal via de Mozartlaan, Hoogstraat en Grenadiersstraat richting ’t Dorp gaan.

 

13.00 uur      Welkom door wethouder Wijdeven
Bij ‘t Oude Raadhuis wordt Sinterklaas welkom geheten door wethouder Rien Wijdeven. Hij zal alle kinderen toespreken. Hierna volgt een liefdevol programma en daarna vertrekken Sinterklaas en alle Pieten naar De Pas.

13.45 uur      Sinterklaasfeest in De Pas
Aanvang van het grote Sinterklaasfeest in De Pas. Tijdens dit feest zal de Sint o.a. de uitslag van de kleurwedstrijd bekend maken.

15.00 uur      Op de foto met Sinterklaas, kinderdisco met DJ
Rond de klok van 15.00 uur eindigt het officiële programma op het podium. Sinterklaas blijft nog even om met de kinderen op de foto te gaan (ouders/verzorgers maken deze foto zelf). De kinderdisco in de zaal barst los met een echte DJ. De voetjes gaan van de vloer en ook Sinterklaas danst nog even mee! Als de Sint even later vertrekt, gaat de kinderdisco nog even door. De oudere gasten mogen bij hun kinderen in de zaal blijven of aan de bar van het café gezellig wat drinken.

De route op de kaart: